top of page

Welkom in de wereld van het transhumanisme
We zijn in oorlog. De vijand is een monster. Kinderen zijn het slachtoffer. Oude mensen zijn het slachtoffer. Met blonde haren en blauwe ogen. De schuld ligt bij de vijand. Dat monster. Er is slechts één oplossing. De totale vernietiging. We sturen wapens op. We isoleren de vijand. We bevriezen de bankrekeningen. We sluiten sporters en dirigenten uit. We gebruiken Big Tech en zij ons. We geven iedereen een digitale identiteit. Om desinformatie te bestrijden. Wij bepalen wat desinformatie is. Om te bepalen wie welke rechten heeft. In naam van de vrijheid. Uw vrijheid stopt waar de mijne begint. Mijn vrijheid is de technologie. Mijn vrijheid is de waarheid. Mijn vrijheid is de angst. Mijn God is almachtig. Mijn God is de Technologie. Mijn universiteit verklaart onvoorwaardelijke steun. Aan het land dat wordt belegerd. De helden. Aan de ziekenhuizen die worden overspoeld. De helden. Ik zwijg over de corruptie. Ik zwijg over de mensenhandel. Ik zwijg over de collaterale schade. Ik zwijg over 1989. Ik zwijg over 2014. Ik zwijg over de data. Niets mag de waarheid doen wankelen. En ondanks alles ga ik toch dood. Sneller dan ik had gedacht. Ik, het Blinde Geloof in de Vooruitgang. Het kan een virus zijn. Het kan 's werelds grootste natie zijn. Vul maar verder aan. Mijn leuzen kunnen gescandeerd worden voor elke vijand die past in het narratief van de fluwelen barbarij die burgers onderwerpt zonder dat ze het beseffen. De fluwelen barbarij van blonde goden die zich laven aan de drinkschaal van absolute morele superioriteit. Ik schaterlach. Ik belichaam het ultieme totalitarisme. Totalitarisme waarvan men niet beseft dat het dat is. Ik, de God van de Technologie. Ik, de Absolute Waarheid. Op één dag verplaats ik de aandacht van de massa. Van een virus naar een volk. En als ik daarmee klaar ben, weer naar het klimaat. Mijn naam is niet Jezus of Mohammed. Waarden en twijfels heb ik immers niet. Mijn bijbel is alwetendheid. Singulariteit. Mijn naam is soms Alexander. Of Frank. Of Ursula. Of Justin. Of Joe. Of Jacinda. Of Klaus. Of Caroline. Ik kan iedereen zijn en u gelooft het niet. U gelooft het


niet tot u het ziet. Ik ben de Coca-Cola van de politiek. U laaft zich aan mijn drinkschaal tot mijn adder van technologie uw genen, uw lichaam en uw digitale identiteit heeft gefusioneerd tot een nieuwe soort. Een soort die niets bezit én gelukkig zal zijn. Ik zal voor u zorgen. U zal geen job meer hebben. Geen liefde. Geen emotie. Geen ethiek. Geen vlees en bloed. Alles zal neutraal zijn. Uw geslacht. Uw lichaam. Uw vrije wil. Welkom in de wereld van Transhumanisme.493 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page